Firma Joakim Blomkvist

Nu även flugtafsar.

Added on by Joakim Blomkvist.

Taperade tafsar i bra kvalitet. Knutsäkra, mjuka och smidiga. 2X-6X 12 fot (3,6 meter)
Till riktigt bra priser. Och allt skickas fraktfritt inom Sverige

29:-/st. Köp 4 st för 100:- 

Finns även tafsmaterial på spolar med samma storlekar 2X-6X.

Obs!! 50 meter.

Bild kommer inom kort.
Priser på dessa är:

39:-/st 3 för 100:-
 
    www.joakimblomkvist.se/flugfiske

 

Taperade tafsar. 2X-6X 12 fot (3,6 meter)

Taperade tafsar. 2X-6X 12 fot (3,6 meter)

Dags för nya tag...

Added on by Joakim Blomkvist.

har precis börjat tittat på möjligheten att skapa någon form av eventbolag med inriktning natur, fiske och upplevelser i en fantastisk natur.

Har införskaffat information om kajaker speciellt framtagna för att passa jakt och fiske.
Dessa är lite annorlunda, utrustade med bl.a spöhållare, förvaringsutrymme för fiskeprylar mm mm. De är även stabilare byggda för att man ska kunna stå i dom.

Tänk er att få glida ljudlöst inpå en vakande fisk och få presentera flugan utan att behöva kasta långt och okontrollerat. Och detta i en nivå som är så nära fisken du kan komma.

Tänk att få fiska efter gädda och abborre sittandes så nära vattenytan. 

Jag säger wow.. vad säger du?

Återkommer naturligtvis med mer information när vi är igång.

Fiskekajak för uthyrning

En dag på jobbet...

Added on by Joakim Blomkvist.

Idag är jag på Åsbergets Gårdsmejeri igen. Denna gång för att komplettera lite bilder, leverera redan klara bilder. Slutligen blir det en middag med personalen.
Just idag är det lite mindre aktivitet i själva mejeriet. Det gjordes så mycket igår och nu är det bara till att vända ostar, salta ostar och tvätta ostar. Allt för att det ska få den där extra fina smaken och ytan som gör Åsbergets ostar till vad dom är. Snacka om hantverk från början till slut. Nu precis kom Sofia förbi fönstret med hästen som ska in för dagen och lite mat.. Det är verkligen något speciellt med en sådan här gård. Som på gamla tider då man även då gjorde allt för hand.

Jag är övertygad om att de flesta skulle uppskatta att vara på en gård ibland. Lära sig hur det fungerar och vara en del av det lantliga och, i mitt tycke, genuina.
Så har ni vägarna förbi Åsbergets Gårdsmejeri så kör inte förbi, stanna till och bekanta er med gården. Hälsa på getterna och killingarna. Köp med er ett par ostar med tillbehör. Sommartid finns även fika i cafét, killingvandringar och andra aktiviteter.

Nä..dags att fortsätta jobba.. Vi hörs..

Varumärke- Vad är det för något???

Added on by Joakim Blomkvist.

Varumärke- vad är det för något?
När jag ställer den frågan så finns det några som säger "logotype". 
Detta är inte helt fel men långt ifrån rätt. Vad är då ett varumärke i dess rätta betydelse?
Jag menar att det är vad "logotypen" står för, vad vi har för värderingar, känsla, förtroende mm för företaget. 
Om man nämner ett företags namn eller visar upp dess logotype så infinner sig någon form av tanke. Det kan vara allt från usch till fantastiskt. Och det är just denna tanke/känsla som är varumärke. 

Värdens högst värderade varumärken 2012.

Värdens högst värderade varumärken 2012.

Allt vi gör, och jag säger vi för att även individer är på sätt och vis varumärken, påverkar hur andra upplever vårt varumärke. Om det så är kortsiktigt, långsiktigt, kvalitativt eller kvantitativt så är allt vi gör pusselbitar till varumärkesbyggnad. 

Hur mår ditt varumärke? Kanske dags för en genomgång och uppfräschning? 
Detta ämne finns massor att prata om. 

Om du och ditt företag är intresserad av dessa frågor så skicka mig en intresseanmälan så kontaktar jag er. 

En ny dag med nya möjligheter

Added on by Joakim Blomkvist.

Redigera bilder har innan varit ett mindre roligt arbete. Det är ju själva fotograferingen som är det roliga. Har dock närmat mig mer och mer tanken att redigeringen är riktigt roligt. Tidsödande ja, men som sagt riktigt roligt. Det är alla småjusteringar man kan göra. När ljuset inte var helt perfekt, när exponeringen blev något steg fel och blev för mörk eller för ljus. Nu undrar kanske någon vad jag använder för program? Huvudsakligen så är det Lightroom men kan även ta till Photoshop om det skulle behövas något mer avancerat jobb med bilderna. Nu kanske detta låter som om jag tycker mer om redigering än fotografering? Men nej nej. Det bästa är fortfarande att få till den perfekta bilden direkt i kameran. 

Nu ska det redigeras och på lunch och pauser så är det trädgårdsbestyr som gäller. För oj så snabbt snön försvann. Två dagar från 20 cm till barmark;-)

Ha en fin dag på er alla. 

barmark.jpg