Firma Joakim Blomkvist

En ny dag med nya möjligheter

Added on by Joakim Blomkvist.

Redigera bilder har innan varit ett mindre roligt arbete. Det är ju själva fotograferingen som är det roliga. Har dock närmat mig mer och mer tanken att redigeringen är riktigt roligt. Tidsödande ja, men som sagt riktigt roligt. Det är alla småjusteringar man kan göra. När ljuset inte var helt perfekt, när exponeringen blev något steg fel och blev för mörk eller för ljus. Nu undrar kanske någon vad jag använder för program? Huvudsakligen så är det Lightroom men kan även ta till Photoshop om det skulle behövas något mer avancerat jobb med bilderna. Nu kanske detta låter som om jag tycker mer om redigering än fotografering? Men nej nej. Det bästa är fortfarande att få till den perfekta bilden direkt i kameran. 

Nu ska det redigeras och på lunch och pauser så är det trädgårdsbestyr som gäller. För oj så snabbt snön försvann. Två dagar från 20 cm till barmark;-)

Ha en fin dag på er alla. 

barmark.jpg