Firma Joakim Blomkvist

En dag på jobbet...

Added on by Joakim Blomkvist.

Idag är jag på Åsbergets Gårdsmejeri igen. Denna gång för att komplettera lite bilder, leverera redan klara bilder. Slutligen blir det en middag med personalen.
Just idag är det lite mindre aktivitet i själva mejeriet. Det gjordes så mycket igår och nu är det bara till att vända ostar, salta ostar och tvätta ostar. Allt för att det ska få den där extra fina smaken och ytan som gör Åsbergets ostar till vad dom är. Snacka om hantverk från början till slut. Nu precis kom Sofia förbi fönstret med hästen som ska in för dagen och lite mat.. Det är verkligen något speciellt med en sådan här gård. Som på gamla tider då man även då gjorde allt för hand.

Jag är övertygad om att de flesta skulle uppskatta att vara på en gård ibland. Lära sig hur det fungerar och vara en del av det lantliga och, i mitt tycke, genuina.
Så har ni vägarna förbi Åsbergets Gårdsmejeri så kör inte förbi, stanna till och bekanta er med gården. Hälsa på getterna och killingarna. Köp med er ett par ostar med tillbehör. Sommartid finns även fika i cafét, killingvandringar och andra aktiviteter.

Nä..dags att fortsätta jobba.. Vi hörs..